2013. április 26., péntek



Batyus csirkecomb

Hozzávalók:

-         Csirke alsócomb sütve
-         Krumplipüré
-         Hagymával dinsztelt gomba (apróra vágott)
-         Leveles tészta

Elkészítés lépései:

1.     15X15 cm-es lapokat készítek a leveles tésztából.
2.     A lapokat olajjal megkenem,
3.     1-1,5 evőkanál krumplipürét teszek rá
4.     Krumplipürére teszem a hagymán ledinsztelt gombát
5.     Ebbe beleállítom a csirkecombot
6.     A lapok széleit összehúzom, hogy csomag alakja legyen, majd rögzítem cérnával
7.     A csirkecomb csontos részét betekerem alufóliába, hogy ne égjen meg és szép maradjon sütés közbe.
8.     Mielőtt sütőbe teszem, felvert tojással megkenem,
9.     180 Fokos sütőbe körülbelül 20 percig sütöm.

Nagyon fontos hogy mindent hidegen jól lehűtve kezeljük és rakjuk össze, mert különben a lapok szétesnek!


 Jó étvágyat kívánok!
 (forrás: facebook)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése