Batyus csirkecomb
Hozzávalók:
-
Csirke
alsócomb sütve
-
Krumplipüré
-
Hagymával
dinsztelt gomba (apróra vágott)
-
Leveles
tészta
Elkészítés lépései:
1. 15X15 cm-es
lapokat készítek a leveles tésztából.
2. A lapokat olajjal
megkenem,
3. 1-1,5 evőkanál
krumplipürét teszek rá
4. Krumplipürére
teszem a hagymán ledinsztelt gombát
5. Ebbe beleállítom
a csirkecombot
6. A lapok széleit
összehúzom, hogy csomag alakja legyen, majd rögzítem cérnával
7. A csirkecomb
csontos részét betekerem alufóliába, hogy ne égjen meg és szép maradjon sütés
közbe.
8. Mielőtt sütőbe
teszem, felvert tojással megkenem,
9. 180 Fokos sütőbe
körülbelül 20 percig sütöm.
Nagyon fontos hogy mindent hidegen jól lehűtve kezeljük és rakjuk össze, mert különben a lapok szétesnek!
Jó étvágyat kívánok!
(forrás: facebook)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése